Till senaste kommentaren

Vilken typ av RAM minnen har HP PROBOOK 650 G2 och ingår touch?

DDR3 eller DDR4?
Är det verkligen touchscreen?

Kommentarer

  • Hej Jan,

    Den informationen som vi har på webshopen vid produktspecen det är den som vi har att tillgå. Så står det touch screen ska det stämma. 

    Men har du lite extra tid så ska jag se om jag får tag i en tekniker för svar på DDR frågan då jag själv inte kan se detta på artikelnumret.

    Ha en fortsatt trevlig vecka.

    Vänliga hälsningar,
    Sofia 

    Sofia
  • Hej Jan,

    Nu har jag fått veta att denna dator har DDR4.

    Bara att återkomma om du har fler frågor.

    Ha en fortsatt trevlig dag!
    /Sofia
    Sofia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.