I vilket skick är era mobiltelefoner och surfplattor?

Våra smartphones granskas noga av våra grymma tekniker och klassas sedan utifrån skick.
För exempelbilder och mer info läs mer här >>

Nyskick
För dig som är lite extra kräsen finns möjligheten till våra handplockade produkter i absolut bästa skick som gör det nästan omöjligt att urskilja dem från nya.

Mycket bra skick
Vår populäraste kategori som imponerar på såväl grannen som kollegan med sitt fina begagnade skick! Väl omhändertagna produkter som ger ett mycket högt helhetsintryck.
Avvikelser kan förekomma, som t.ex. mindre spår av märkning/repor på chassi eller bildskärm (syns ej när skärmen är påslagen).

Okej skick
När du vill vara lite extra ekonomisk finns möjligheten att välja produkter med tydliga spår av användning. Men givetvis fortfarande med hundra procent funktion och garanti.

PC – Bra skick
Normalt slits inte stationära datorer på samma sätt som till exempel en bärbar dator. Det gör att våra stationära datorer ofta är i mycket bra skick men även produkter med normalt slitage, repor på chassit och märken från stöldskyddsmärkning förekommer.

TFT – Bra skick
Normalt slits inte bildskärmar på samma sätt som till exempel en bärbar dator. Det gör att våra bildskärmar ofta är i mycket bra skick men även produkter med normalt slitage, repor på chassi/fot och märken från stöldskyddsmärkning förekommer. Pixelfunktionalitet, kontrast, ljusstyrka och färgåtergivning är kontrollerad.

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.