Ingår Windows 11 Pro på era datorer?

Hej,
Jag tänkte beställa HP ELITEBOOK 850 G6 och under operativsystem står det att kostnaden är 0:-. Innebär det att jag får datorn levererad med Windows 11 installerat utan kostnad?
Mvh,
Mats
Mats Ljung

Kommentarer

• Hej Mats,

Tack för din fråga.

Ja det stämmer. Vi bjuder på Operativsystemet.

Se bara till att det är förifyllt enligt nedan:

Det ska alltså stå Windows 11 Pro +0:- Så installerar vi detta åt dig utan extra kostnad.

Felix Gruppchef
  • Söker en stationer dator
    Krav Windows 11

Arne Hällberg
  • Hej Arne

Tack för din förfrågan.

Vid köpfrågor behöver du dessvärre kontakta via vårat kontaktformulär så ska vi självfallet hjälpa er vidare med att ge råd inför köp