iPhone SE (2 generationen)

Kan man installera Mobilt bankid på denna modell?
Finns det NFC som krävs för installation av Mobilt bankid på denna modell
Hans Borgström

Kommentarer

• Hej Hans,

Tack för din fråga.

Ja den modellen kan du installera Bank ID på.

iPhone SE (2nd generation) är kompatibel med den senaste versionen av iOS. Från och med juni 2024 är den senaste versionen iOS 17, och iPhone SE (2nd generation) kan uppdateras till denna version.

Apple säkerställer att deras enheter stöds med de senaste mjukvaruuppdateringarna i flera år efter lansering, och iPhone SE (2nd generation), som släpptes 2020, är en av de modeller som fortsätter att få uppdateringar.

För mer information och bekräftelse kan du besöka Apples officiella supportsida eller kontrollera enhetskompatibilitet här https://www.apple.com/ios/ios-17/

Önskar dig en fortsatt trevlig fredag.
    Felix Gruppchef