Kan jag sälja IT-Produkter till Inrego?

Som privatperson kan du dessvärre inte sälja IT-produkter till oss. Vi köper enbart in från företag.

Även om du är ett mindre företag kan du sälja dina gamla IT-Produkter till oss och just nu är det enklare än någonsin då vi utvecklat en digital tjänst för att du ska kunna sälja av din IT utrustning när det passar dig. Läs mer om hur du via vår digitala portal online kan sälja din IT till oss redan idag.Att tänka på:
Kostnaden faktureras först när produkterna är testade i samband med återrapporten. För närvarande, under en begränsad tidsperiod, kommer er affär aldrig att innebära en kostnad. Oftast överstiger produktvärdet kostnaden och därmed sker en utbetalning till er, men vi kan inte ge dig en fullständig prisbild innan produkterna har gått igenom våra tester.

För att öka möjligheterna till en så värdeskapande prisbild i slutskedet som möjligt kollar vi på en rad olika faktorer, där ibland:
  • Vilket skick produkterna är i
  • Ålder
  • Defekter/funktionaliteten (läs mer om defektavdrag här)
  • Om produkterna är låsta
Om du redan nu vet med dig att produkterna är låsta till en användare, rekommenderar vi att låsa upp enheterna direkt, en låst enhet genererar 0 kr i utbetalning då dessa inte kan säljas vidare på marknaden och därav raderas och skrotas.

Läs igenom våra villkor här >>

Är du redo att sälja dina IT-Produkter till Inrego använd vår portal här >>

Om du har frågor om att sälja din IT till oss, maila oss direkt på info@inrego.se så besvarar vi din fråga så snart vi kan.

Felix Teamleader
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.