Vilken dator är bäst lämpad för CAD-programmen?

Jag fick meddelanden från högskolas krav att köpa en  laptop. Se här bilden. Så har ni förslag någon dator att passa mig? Tack.

Julia Lotos

Kommentarer

• Hej Julia,

För arbete med CAD-program är HP ZBook 17 G5 ett av de bästa alternativen i vårt sortiment just nu. Den har en kraftfull Intel Core i7-8850H-processor, 32 GB RAM och ett NVIDIA Quadro P3200 grafikkort, vilket är viktigt för att hantera tunga CAD-applikationer. Dessutom har den en 17,3-tumsskärm som ger en större arbetsyta, vilket är fördelaktigt för detaljerade CAD-ritningar.

Den finns i både Okej och Mycket bra skick:
    https://shop.inrego.se/barbara/hp-zbook-17-g5-16
    https://shop.inrego.se/outlet/hp-zbook-17-g5-29

Den i okej skick är just nu på kampanj och rejält nedsatt i pris.

Om du vill se exempelbilder på våra graderingar/skick så kan du kika här >>

Kika på ovan och se vad du tror.