Varför kontaktformuläret är bästa sättet att kommunicera med oss (kund & kundtjänst) emellan.För att effektivisera hanteringen av alla inkommande ärenden har vi tagit fram ett kontaktformulär där du som kund fyller i alla uppgifter som krävs för att vi ska kunna hjälpa dig vidare, på snabbast möjliga sätt.
Se till att du alltid skickar med Ordernummer/Fakturanummer, detta hittar du på din orderbekräftelse eller faktura, samt kontaktuppgifterna som användes vid köpet. 

Fördelen med kontakformuläret:
  • Snabbt och effektivt
  • Kommunikation och ärende-info loggas
  • Minskar missförstånd 
Genom att kontakta oss via kontaktformuläret loggas ert ärende i vårt system med all information för aktuellt ärende, men också för framtida frågor eller uppföljning. Detta sättet bidrar till minskad missförståelse, snabbare kommunikation samt att oavsett vem som hjälpt dig tidigare ska kunna ta över och ge dig den bästa servicen.

Då vi ofta kräver bilder, videos, digitala kvitton eller eventuella screenshots är kontaktformuläret/mail det enda och snabbaste sättet för er att skicka in allt på en och samma gång. Vill ni skicka med bilder direkt i kontaktformuläret rekommenderar vi att ni använder Wetransfer >> som är kostnadsfritt och gör att materialet ni skickar in behåller sin kvalitet. Ni väljer då "hämta överföringslänk" som ni sedan klistrar in i fel beskrivnings fältet. Alternativt kan ni maila direkt till support@inrego.se eller bara ha dessa filer redo tills det att ni får återkoppling från någon av våra medarbetare.

Gå in på länken nedan för att skicka in ditt ärende:
Kontaktformulär >>

Om ärendet inte går lösa via kontaktformuläret/mail ser vi över en tid och bokar in ett telefon samtal tillsammans med er.

Ha en toppen dag! 😊

Felix Teamleader (Uppdaterad )
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.