Vilket skick är de begagnade produkterna i?

De begagnade datorer vi säljer är i mycket bra skick och våra kunder säger ofta att produkterna ser nya ut även om de har varit använda tidigare under något eller några år. Om det förekommer kosmetiska fel utöver normalt slitage så anges det i produktbeskrivningen.

Samtliga produkter har genomgått vårt testprogram där produktens funktioner och komponenter kontrolleras, rekonditioneras och vid behov repareras.
Det betyder att alla produkter har samma funktion oavsett kosmetiskt skick. Samtliga Apple iPhone har en batterikapacitet på minst 80%.

Nyskick
För dig som är lite extra kräsen finns möjligheten till våra handplockade produkter i absolut bästa skick som gör det nästan omöjligt att urskilja dem från nya. - Se bilder exempel nedan!
Mycket bra skick
Vår populäraste kategori som imponerar på såväl grannen som kollegan med sitt fina begagnade skick! Väl omhändertagna produkter som ger ett mycket högt helhetsintryck.
Avvikelser kan förekomma, som t.ex. mindre spår av märkning/repor på chassi eller bildskärm (syns ej när skärmen är påslagen). - Se bilder exempel nedan!
Okej skick
När du vill vara lite extra ekonomisk finns möjligheten att välja produkter med tydliga spår av användning. Men givetvis fortfarande med hundra procent funktion och garanti. - Se bilder exempel nedan!
PC – Bra skick
Normalt slits inte stationära datorer på samma sätt som till exempel en bärbar dator. Det gör att våra stationära datorer ofta är i mycket bra skick men även produkter med normalt slitage, repor på chassit och märken från stöldskyddsmärkning förekommer. - Se bilder exempel nedan!TFT – Bra skick
Normalt slits inte bildskärmar på samma sätt som till exempel en bärbar dator. Det gör att våra bildskärmar ofta är i mycket bra skick men även produkter med normalt slitage, repor på chassi/fot och märken från stöldskyddsmärkning förekommer. Pixelfunktionalitet, kontrast, ljusstyrka och färgåtergivning är kontrollerad.


Felix Teamleader
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.