Till senaste kommentaren

Har era datorer stöd för att köra på Wi-Fi?

Jag har för avsikt att från er köpa en HP prodesk 600 G3 och
undrar om den kan anslutas till ett trådlöst nätverk utan
ytterligare komplettering

Kommentarer

  • Hej Tomas

    Tack för din fråga.

    Dessvärre så behöver samtliga av våra stationära datorer ytterliga kompletteringar för att det trådlösa ska fungera.

    Det du behöver är antingen våran usb wi-fi adapter eller om du köper av formfaktor SFF så kan du köpa ett nätverkskort som installeras i datorn. 😀

    Med vänliga hälsningar
    Joakim

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.