finns det plats för ett simkort i denna dator

Hej, ni säljer en beg Lenovo T480 enl nedan spec, undrar om det finns plats för simkort i denna dator

LENOVO THINKPAD T480
PROCESSOR
INTEL CORE I5-8350U 1.7 GHZ
INTERNMINNE
8 GB
HÅRDDISK
120 GB SSD
SKÄRMSTORLEK
14.0"
SKÄRMUPPLÖSNING
1920 X 1080
TOUCH-SKÄRM
NEJ
DOCKNINGSBAR
JA - USB C
NUMERISKT TANGENTBORD
NEJ
PROCESSORTYP
INTEL CORE I5
INSTALLERAT RAM
8 GB
MAX MINNE SOM STÖDS
16 GB
RAM TEKNOLOGI
DDR4
HÅRDDISK KAPACITET
120 GB
HÅRDDISK TYP
SSD
OPTISK ENHET
INGEN
WEBCAM UPPLÖSNING
720P
RJ-45 PORTAR
1 ST
USB 3 PORTAR
2 ST
USB C PORTAR
2 ST
HDMI PORTAR
1 ST
BREDD
33.1 CM
DJUP
22.68 CM
HÖJD
1.84 CM
VIKT FRÅN
1.32 KG

Kommentarer

• Hej Leif

Tack för din fråga.

Har tittat in på modellen, dessvärre kan vi inte garantera att 4G Kort finns då det är en tilläggsprodukt hos tillverkaren.

Med vänliga hälsningar

Joakim
  • ok, hur gör jag för att få tag på en sån dator?, kan ni hjälpa till?
  • Hej Leif

Tack för din återkoppling.

Dessvärre då vi inte kan garantera att våra produkter har 4g modul så är det tyvärr inget vi kan hjälpa dig med.

Detta är av anlednngen att vi bara specifierar basfunktionerna i produkten som till exempel processor, hårddisk eller att produkten har stöd för Wi-fi.