Har du precis fått hem din order? - Läs detta för att komma igång!Tack för att du handlar klimatsmarta produkter av oss på Inrego!

Att använda IT-utrustning igen sparar på jordens resurser, minskar utsläppen av växthusgaser och skapar ett bredare och mer prisvärt utbud av IT på marknaden. Genom återanvändningen kan vi förlänga livstiden på elektronik och se till att den cirkulerar – om och om igen.

Nedanför hittar du viktig info för dig som ny eller återkommande kund:

När du fått ditt paket: 
 • Se över att din enhet har kommit fram hel och att inget saknas. Om något inte stämmer så skicka in ditt ärende via vårt kontaktformulär >>
 • Se till att du sparar de vita klisterlapparna som sitter på din enhet, alternativt ta kort på eller skriv ner koderna och spara i säkert förvar. Detta hjälper oss att identifiera din enhet samt order om du skulle ha frågor i framtiden.
 • Om paketet mot förmodan skulle komma fram skadat, se till att du tar bilder på emballage och din enhet och maila detta till support@inrego.se 
 • Vill du skicka tillbaka din gamla enhet för återvinning maila vår support, så hjälper de dig vidare med en retursedel. 
Kom igång med din enhet:
 • Starta upp den, se över att allt fungerar och att specifikationerna stämmer överens med vad du har beställt.
 • Se till att du ansluter din enhet till internet för att komma vidare in i t.ex windows eller för att slutföra uppdateringar som krävs för att du ska kunna komma vidare. 
Du har som kund ansvar själv för:
 • att i skälig tid (inom 2 månader)  höra av dig, vid felanmälan eller om det är något som saknas i din order. Ju tidigare vi får informationen desto smidigare kan vi hjälpa dig.
  Läs mer om våra köpevillkor här >>
 • att hålla koll på ditt kvitto, ordernummer, enhets ID'n och fakturor. Vi rekommenderar att du sparar dessa uppgifter i ditt val av molntjänst så du alltid kan komma åt det om du skulle ha några funderingar vid framtida ärende.
 • att eventuell information på hårddisken är säkerhetskopierad. Vi rekommenderar att alltid säkerhets kopiera din data i en molnbaserad tjänst men också på en externa hårddisk, för extra säkerhet. 
Vi vill uppmana er som kunder att i första hand utnyttja vårt forum där vi fyller på med viktig och behjälplig information, sök efter er fråga och se om ni får svar direkt där. Annars är ni välkomna att ta kontakt med oss via vårt kontaktformulär.

Önskar er alla en toppen dag! 😊


Felix Teamleader
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.