Kommer ni ha kampanj på iPads under Black Week?

Hej!
Ser att ni har rabatt på 5th gen iPad men inte på 6th gen.
Är det något ni kommer att ha nu under black week?
Om så är fallet eller om ni kan bjuda på någon rabattkod så tar jag isåfall 2st.
Köpte 2st av er för ca 2 år sen och var mkt nöjd med det

Tack på förhand!
Med vänlig hälsning, Jonny
Visa bästa svaret

Kommentarer

• Hej Jonny.

Tack för din fråga.
    Vi har kampanjer året om och Inrego har valt att inte vara med i hetsen kring Black Friday.

Läs mer här >>

Vi har nya kampanjer varje vecka året om så håll utkik i webshopen eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste uppdateringarna.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Med vänliga hälsningar
    Joakim
    Bästa svaret
  • Hej! Undrar om ni kommer att ha billigare priser på ipad 5 gen eller iphone 8 denna vecka black week?
    När startar rean i så fall?
    Jag måste köpa både iphone 8 lrX samt ipad 5-6 gen om det blir rätt pris!
    Tacksam för besked
    mvh
    Maria
  • Hej Maria

Vi har dessvärre inga specifika kampanjer just för Black Week, istället kör vi kampanjer året om.

Läs mer här >>

Ha en fin dag!