Hur är det kosmetiska skicket på era Iphone 11 i Okej skick?

Hejsan vill veta vad är det för skador på iphone 11 i okej skick?

Kommentarer

• Hej Sanja,

Tack för din fråga.

Jag skickar med beskrivning av vårt Okej skick nedan:

Okej skick
    När du vill vara lite extra ekonomisk finns möjligheten att välja produkter med tydliga spår av användning. Men givetvis fortfarande med hundra procent funktion och garanti.

Kan finnas repor på chassi och bildskärm. Spår av märkning kan även förekomma på bärbara datorer. Smartphones och surfplattor kan ha färgskiftningar på baksida chassi.

Se bild exempel via länken nedan:
    https://kundo.se/org/inrego/d/vilket-skick-ar-de-begagnade-produkterna-i/