Säljer ni original laddare till era produkter?

Hej,
Ingår det laddare till era produkter? Om jag köper till en laddare när jag köper en Iphone är det då en original Apple-laddare dvs en sådan man skulle erhållit om man köpt en ny telefon eller är den från någon annan tillverkare?
Mvh
/Jens

Kommentarer

• Hej Jens,

Tack för din fråga!

Det ingår inte någon laddare vid köp av telefon eller Surfplatta. Du kan absolut köpa till en laddare men dessa är inte original från Apple. Det är en laddare från ett externt märke som vi köper in ifrån.

Laddare/strömkabel ingår enbart vid köpa av laptop, PC eller Extern skärm, observera att även dessa kan variera, vi garanterar alltså inte original laddare till någon av våra produkter.

Ha en fortsatt trevlig dag!
    //Sofia