Vad är det för skick datorn / Kan ni skicka bilder?

Hej, vilka skavanker har denna enhet? Det står okej skick. Vill ni beskriva vad som är mindre bra, tack?! ??
Annars får jag väl köpa den som är i mkt bra skick... Går det att välja blad flera som är i okej skick och få den bästa utav dessa..? Vill ni ev skicka bild på skador eller likn..
Mvh Peter Näckdal

Kommentarer

• Hej Peter,

Vad roligt att du funderar på välja en hållbar produkt från Inrego. Tillsammans kan vi göra planeten lite grönare. Jordglob europa afrika

Om du vill se exempel bilder på hur detta skick ser ut kan du gå in via länken nedan:
    https://kundo.se/org/inrego/d/vilket-skick-ar-de-begagnade-produkterna-i/

Vi kan inte skicka bilder dessvärre, och våra plockare väljer alltid de som ser bäst ut, men någon gång tar även de som ser bäst ut sluta och därför kan vi inte garantera vilken just du får. Om man väljer Okej skick måste man vara beredd på att det kan finnas repor på chassi och bildskärm. Spår av märkning kan även förekomma på bärbara datorer. Smartphones och surfplattor kan ha färgskiftningar på baksida chassi.

Det låter som att du bryr dig om utseendet / skicket på enheten en hel del, så jag skulle rekommendera dig att du väljer "Mycket bra skick" om du även vill hålla ner kostnaden.