Fungerar Linux på era datorer?

Funderar på HP ELITEBOOK 820 G3
Men behöver veta om den funkar med Linux. Och om man kan ändra bootordningen så man kan starta från en USB-pinne.

Kommentarer

• Hej Anders

Tack för din fråga.

Dessvärre kan vi inte garantera kompatibiliteten för Linux, då det är något vi inte erbjuder vid köp och heller inget vi testar i våran test process. Våran test process testar enbart Windows miljön och Apples operativsystem för mac.

Gällande produkten i sig så har den stöd för att boota via USB-pinne. 😀

Med vänliga hälsningar
    Joakim
  • Då borde det funka. Jag chansar lte här, viken funktionstangent är det man trycker på vid uppstart (för HP) för att komma till BIOS (heter det väl) för att ändra boot-ordningen. Frågar för att det ibland är svårt att hinna se det vid uppstart och om någon vet så skulle det kanske underlätta en hel del ...
  • Hej Anders

Tack för din återkoppling

För att komma in på BIOS i en HP dator så trycker du på F10 vid uppstart. 😀