MacBook Air

Hejsan.

Jag köpte en MacBook Air av er nyligen och jag älskar den. Dock lägger den av efter en kort stunds användning och behöver laddas. Då är den ändå fulladdad när jag sätter i gång den för att den laddats hela natten. Känns otroligt tråkigt då tanken med en laptop är att jag ska kunna sitta lite överallt och jobba, eller är det jag som gör något fel? M.V.H. Daniella

Kommentarer

• Hej Daniella

Beklagar strulet.

Det är inte du själv som gör något fel, utan det kan vara knas med batteriet i produkten ni har fått.
    Då det är ett support ärende så hänvisar jag dig att skicka in ditt ärende via vårt kontaktformulär, så hjälper någon av våra medarbetare dig vidare där. Se länk nedan:

https://shop.inrego.se/kontaktformular