Ohjelmisto ja ä,ö kirjaimet

Olen kiinnostunut
Tuotenumero: 11001000261
Jos ostan tuotteen, tuleeko minun erikseen ostaa Windows käyttöjärjestelmä siihen, 39 €?
Onko koneessa ä ja ö kirjaimet

Kommentarer

• Hei Tiia!

Kylla, tietokoneen näppäimistössä on Ä ja Ö kirjaimet.

Windows käyttöjärjestelmän voi ostaa mukana 39 euron lisämaksulla, silloin me asennamme tämän järjestelmän että tietokone on valmis kuin tulee perille.
    Ainoa mitä pitää tehdä itsen on aktivoida windows-lisenssi koodi joka tulee tietokoneen pohjassa, tämän teet helposti valitsemalla aloituspainikkeen  ja valitsemalla sitten Asetukset  > Päivittäminen ja suojaus  > Aktivointi  > Päivitä tuoteavain > Vaihda tuoteavain.

Ja kirjoitatte siihen koodin mikä tulee tietokoneen mukana.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.