Hur gör jag om min telefon inte får koppling med simkortet?

Hej!
Jag köpte en ny Sony Xperia 1 av er i Januari 2022.
Nyligen slutade något kring sim-kortet att fungera. Det står endast nödsamtal och jag kan alltså inte ringa, sms:a eller använda mobildata. När jag sätter i sim-kortet i en annan telefon fungerar det som det ska.
Vänligen Dan Eklund

Kundnr 21523
Order id 2154426

Kommentarer

• Hej Dan

Tack för att du kontaktar oss, och beklagar strulet med telefonen.

Detta kan vara ett mjukvarurelaterat problem, det du kan prova är följande felsökning:
    -Starta om telefonen
    -Uppdatera telefonen till senaste mjukvaruversionen
    -Fabriksåterställa telefonen

Om inte detta fungerar rekommenderar vi att ni skickar in erat ärende via vårt kontaktformulär, så hjälper någon av våra medarbetare er vidare där. Se länk nedan:
    https://shop.inrego.se/kontaktformular