Säljer ni reservdelar till Macbooks?

Hej Har ni en LCD display till macbook Pro A1398?

Kommentarer

• Hej Per-Erik,

Tack för din förfrågan! Nej det är tyvärr inget vi har inne just nu. Det som finns ligger ute i webshopen, under fliken skärmar. Men håll gärna utkik på våran webshop för uppdatering - vi får leveranser flera gånger varje vecka.

Dock kan jag säga att just sådana skärmar är inget vi får in jätte ofta.

Ha en fortsatt trevlig dag!
    Sofia

Sofia
  • Har ni laddkabel till mac book pro?

Staffan
  • Har ni laddkabel till macbook pro 2013?
    Staffan
  • Dessvärre säljer vi inte Reservdelar för Apple datorer i våran webshop.
    Däremot har vi en separat butik för reservdelar som kan komma upp via Ebay eller Tradera

Vid frågor gällande deras sortiment och/eller frågor om ett köp från dessa instanser kan ni gärna kontakta via de officiella kontaktvägarna på Ebay / Tradera

Joakim
    (Uppdaterad )