Stödjer era Smartphones hörapparater?

Min hustru, 79 år, använder hörapparat. I samband med kommande byte av hörapparat har vi erfarit att hörapparater kan arbeta samman med s k smarta telefoner. F n använder vi vanliga mobiltelefoner utan kameror m m.

Av princip godtar jag inte produkter ifrån apple. Finns det någon smart mobiltelefon som kan arbeta tillsammans med hörapparater och som inte har allt för många funktioner och som är enkel att manövrera. Den behöver endast fungera som telefon och i samband med telefonerandet verka som integrerad med hörapparaten. Så kallat surfande är onödigt.

Kommentarer

• Hej Bengt!

Det ska fungera med iPhone 11 och uppåt. Men för att säkerställa detta skulle vi behöva veta vilken hörapparat just du har så vi kan säkerställa kravspecen från tillverkaren.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Väl mött!