Till senaste kommentaren

tekniska specifikationer stationär pc

Hej,

Jag letar en speldator till bra pris. Eftersom jag mest spelar äldre off-net spel med lägre grafik och hastighet än modernare spel, behöver jag inte så snabb dator. Däremot stor hårddisk och något som är tillräckligt snabbt för mina spel. Hellre 1-2 TB HD än blixtsnabb SSD, alltså. Kör även de gratis onlinespel man kan ladda ner på nätet (betal- eller reklambaserade) som inte heller är så hastighetskrävande.
Några förslag? Eller behöver ni ha spelnamnen, som exempel?

Mvh
Jan

Kommentarer

 • Hej Jan

  Tack för din fråga.

  Innan jag kan besvara frågan så skulle jag gärna vilja ha några exempel på spel ni spelar. 😀

  Med vänliga hälsningar
  Joakim
 • Hej,

  Typexempel är STALKER (fanns en rad first-person-shoter-spel från sent 90-tal och framåt. UFO-spelen (ett tiotal med varierande upplägg, men mest turn-baserat spel); diverse boardgame-liknande krigsspel. Numera är denna typ animerad med rörliga figurer och ljuddekorationer, vilket ställer lite större krav på grafikkort, minne mm. Ändå inte tunga, krävande spel som sportspel eller online-roleplaying games.

  Jag gillar också en del enkla spel som är "gratis" nedladdningsbara från nätet. Inte krävande alls så behöver inte ens ge exempel här tror jag...☺️

  Mvh
  Jan
 • Hej Jan

  Tack för återkopplingen.

  Den enda produkten vi hade kunnat erbjuda var en familjedator som vi normalt sett har ute på våran webshop.

  Dessvärre så har vi helt torrt i vårat lager gällande denna och har då tyvärr inga produkter jag kan erbjuda er för detta ändamål.

  Med vänliga hälsningar.
  Joakim

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.