Trådlöst nätverk

Hej, har precis fått hem Hp Elitedisk 800 G2 i5 6500T. Nu undrar jag, finns det inte trådlöst nätverk i datorn?? Datorn hittar inget. Den vill bara att man sätter i en ethernet kabel i routern in i datorn. Jättetråkigt om det inte finns…Då får det bli retur i såna fall.

Kommentarer

• Hej Alice

Tack för ditt mail.

Dessvärre så ingår inte Wi-fi stöd för våra stationära datorer.
    Anledningen till detta är för att det är en tilläggstjänst från tillverkaren.

I detta fall brukar vi erbjuda att man kan köpa till en usb wifi adapter.

Om du önskar returnera produkten hänvisar jag er att skicka in ditt ärende via vårt kontaktformulär, så hjälper någon av våra medarbetare dig vidare där. Se länk nedan: