Trasig mobil

Min mobil som jag tappat har nu börjat trycka på skärmen av sig själv, under natten har jag alltså blivit utlåst från min iphone utan någon tid då jag kommer in igen. Jag har försökt kontakta iphone men hittar ingen riktig lösning.

Kommentarer

• Hej Frida

Tack för erat foruminlägg.

Beklagar att eran telefon strular, verkar som att tappskadan har satt en defekt skada på touch funktionen så den registrerar att du "trycker" där även fast du inte gör det.

Dessvärre är tappskador på våra produkter inget vi kan hjälpa med då det inte täcker under våra garanti (speciellt telefoner då vi inte har möjlighet att reparera dessa skador hos våra tekniker).

Utan i detta fall får ni försöka hitta någon tjänst som kan reparera denna.