Har era datorer upplyst tangetnbord?

En fråga om en dator jag är intresserad av. Jag behöver sk bakgrundsbelysning på tangentbordet. I specifikationen på den dator jag funderar på att köpa står inget om detta. Var kan man få den informationen?
Det gäller en HP Elitebook.
Maila mig gärna svar så lägger jag sedan en beställning.

mvh
helena

Kommentarer

• Hej Helena,
    Tack för din fråga!

Gällande bakgrundsbelyst tangentbord så är det inte standard på samtliga bärbara datorer vi har i dagsläget då vi jobbar med begagnade produkter och i många fall gör en så kallad omsprayning för att se till att så många datorer som möjligt kan återanvändas. Det är därför vi på hemsidan inte skriver ut att datorerna har bakgrundsbelyst tangentbord.

Majoriteten av våra produkter levereras med bakgrundsbelyst tangentbord, men vi kan dessvärre inte lova det då det kan förekomma att vi byter ut tangentbord och tappar därav sin funktion.

Hoppas detta svar känns tydligt, Allt gott!